4 de juny de 2020 4/6/20

Presó per a dos homes que van intentar matar a un altre en una discoteca de Castelló

Presó per a dos homes que van intentar matar a un altre en una discoteca de Castelló - (foto 1)
  • Els dos agressors li van donar una pallissa i li van clavar una navalla al pit

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a cinc anys de presó a cadascun dels dos homes que van apunyalar i van donar una pallissa a un altre en una discoteca de la ciutat de Castelló el 18 de novembre de 2018.

La Sala els considera autors d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i els impedeix acostar-se o comunicar-se amb la víctima durant cinc anys, a comptar després del compliment de la pena de presó.

A més hauran d'abonar una indemnització de 9.000 euros per les lesions que va patir l'agredit. Els fets van succeir a les sis i mitja de la matinada a la porta de les condícies de l'establiment, on els dos condemnats estaven discutint.

La víctima va intentar eixir del bany i, després de demanar en diverses ocasions sense èxit que els dos homes li deixaren passar, va posar el braç per darrere d'un d'ells per a forçar la seua eixida.

En aqueix moment, un dels penats li va donar una punyada per sorpresa i va començar una baralla en la qual els dos condemnats van propinar puntades i punyades a la víctima, que va caure a terra.

Durant la pallissa, un dels agressors va traure una navalla de sis centímetres de longitud de fulla i li la va clavar al perjudicat, qui a causa del seu estat d'exaltació per l'enfrontament no es va adonar de la ferida.

Minuts després, el cap de seguretat de la discoteca va separar als condemnats de l'agredit. Aquest es va reunir després amb els seus amics i va intentar anar després dels agressors fins que li van fallar les forces i va descobrir la ferida sagnant del seu pit provocada per la gavinetada.

La víctima va ser traslladada a un centre sanitari mentre els seus amics van retindre als dos agressors als voltants de la discoteca fins que va arribar la Policia. El ferit va ingressar en una UCI hospitalària i va tardar 45 dies a sanar de les lesions patides per l'agressió.

Pujar