19 de setembre de 2020 19/9/20

Es presenta oficialment a Na Violant d’Hongria 2020 i a la seua Cort d'Honor

Es presenta oficialment a Na Violant d’Hongria 2020 i a la seua Cort d'Honor - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castelló - Presentació mitjans de comunicació Na Violant 2020
  Castelló - Presentació mitjans de comunicació Na Violant 2020
  MÉS FOTOS
  Es presenta oficialment a Na Violant d’Hongria 2020 i a la seua Cort d'Honor - (foto 2)
  Es presenta oficialment a Na Violant d’Hongria 2020 i a la seua Cort d'Honor - (foto 3)
  Es presenta oficialment a Na Violant d’Hongria 2020 i a la seua Cort d'Honor - (foto 4)
  Es presenta oficialment a Na Violant d’Hongria 2020 i a la seua Cort d'Honor - (foto 5)

  Aquest diumenge ha tingut lloc la presentació davant els mitjans de Na Violant d’Hongria 2020 així com la dels seus Dones de Companya. En un acte celebrat a l'Hotel Intur de Castelló, María Torres Claramonte ha posat al costat de les seues companyes en el qual ha sigut el seu primer acte oficial com a representants de la festa.

  Així la Cort d'Honor de Na Violant, un total de sis, estarà formada per Alicia López Bellés (Na Eva), Berta Cayuela Mundo (Na Rama), Noelia López Tomás (Na Dolça), Sofía de Zayas González (N’Enmergarda), Andrea Molés Mir (Na Margarida) y Carmen Valmaña Roca (Na Provençala).

  Sobre María Torres, recordem que compta amb una trajectòria molt vinculada al món de les festes, la cultura i la tradició de Castelló, perquè ha ostentant diversos càrrecs en els últims anys: Padrina Infantil de la Gaiata 2 Fradell (2008), Dama de la Ciutat Infantil (2009), Madrina de la Gaiata 2 Fradell (2017) i Dama de la Ciutat (2018).

  Totes elles han sigut presentades en aquesta data coincidint, com ja és tradició en la Germandat dels Cavallers de la Conquesta, amb la fundació de Castelló.

  En l'acte van estar l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, la regidora de Festes, Pili Escuder, la vicepresidenta de la Diputació, Patrícia Porta, entre altres membres de la corporació així com el prohom Luis Oria i la resta de membres de la Germandat.

  Pujar