elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El premiat espectacle familiar ‘El hombre que plantaba árboles’ arriba a Castelló i Peníscola

El premiat espectacle familiar ‘El hombre que plantaba árboles’ arriba a Castelló i Peníscola
  • L’obra ha rebut el Premi FETEN 2022 a la millor dramatúrgia i arriba dissabte al Palau de Peníscola i diumenge, al Principal de Castelló

  • La peça, que combina teatre i música, està adreçada a un públic a partir de 6 anys

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, presenta aquest dissabte 4 a les 18.00 hores al Palau de Congressos de Peníscola i diumenge 5 de febrer, a la mateixa hora, el premiat espectacle familiar ‘El hombre que plantaba árboles’, de la companyia Teatro Gorakalda.  

El delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha assenyalat que “portar la millor programació familiar és un repte que ens plantegem totes les temporades i tindre la peça que ha rebut el reconegut Premi FETEN 2022 a la millor dramatúrgia és una mostra de l’esforç i de la serietat que per a tot l’equip de l’IVC té aquest públic, ja que seran els espectadors del futur”. Ribes ha destacat el fet de portar la peça a Castelló i Peníscola al llarg del cap de setmana “perquè creiem que hem de facilitar al màxim que el públic de les diferents comarques tinguen a prop aquesta oferta”.

‘El hombre que plantaba árboles’ mostra la meravellosa història d’Elzéard Bouffier, un pastor imaginari, encara que totalment creïble, que durant molts anys es va dedicar a plantar arbres en una extensa zona de la Provença i va convertir en una zona plena de vida i de verdor el que abans era un erm desolat.

És la història de la trobada de dos homes enmig d’una soledat indescriptible: un és un pastor que dedica la seua vida a reforestar el medi en el qual viu per a salvar la terra; l’altre és un jove que s’està buscant a si mateix, que descobreix que la voluntat i la generositat són les armes de la resiliència. Tot contat des de l’enteniment de la naturalesa, la força creativa de l’ésser humà i l’amor als xicotets detalls.

L’espectacle està adreçat a un públic a partir de 6 anys. Les entrades tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir en la taquilla electrònica de l’IVC (https://taquilla.ivc.gva.es/janto/).

Targeta La Menuda

L’Institut Valencià de Cultura a Castelló dona la possibilitat a totes les famílies d’obtindre la targeta La Menuda. Si s’acumulen 5 visites a les activitats familiars organitzades a Castelló al Teatre Principal, a l’Auditori de Congressos i al Museu de Belles Arts, s’aconsegueix una entrada gratuïta extra. En totes les visites familiars s’ha de presentar la targeta perquè siga segellada.

La targeta La Menuda es pot demanar en les taquilles del Teatre Principal, l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló i del Museu de Belles Arts.

Pujar