17 de novembre de 2019 17/11/19

El PPCS reivindica el vot al PP com a única solució per a prohibir l'entrada de cítrics d'altres països

El PPCS reivindica el vot al PP com a única solució per a prohibir l'entrada de cítrics d'altres països - (foto 1)
  • Els populars visiten la cooperativa Real Export de Vila-real per a mostrar el seu suport al sector citrícola i la necessitat d'adoptar mesures que ajudin a garantir aquest model productiu

El president del Partit Popular de Castelló, Miguel Barrachina, ha reivindicat avui el vot per al PP com a única solució per a prohibir l'entrada de cítrics amb plagues d'altres països. El president ha acudit avui a visitar una de les principals cooperatives de taronges de Vila-real, Real Export, i allí ha conegut, al costat del president local de Vila-real, Héctor Folgado, les necessitats del sector.

Miguel Barrachina ha advertit que “han entrat cítrics amb plagues per diversos ports i, encara que ho hem reclamat, el PSOE no ha fet res per a prohibir la seva entrada” i ha advertit que “a més, poden contagiar als cultius d'aquí amb plagues noves” pel que “votar al PP és la solució perquè s'apliquin les clàusules de salvaguarda a un sector que és fonamental per a la província de Castelló”.

El sector primari és una font d'ocupació i riquesa “que ha de comptar amb un partit de govern que sigui reformista, valent i que defensi la nostra manera de pensar i la nostra economia” i ha assenyalat que “només votar a Pablo Casado és la solució per a aquest problema que afecta la producció de cítrics i que posa en risc el nostre model”.

Miguel Barrachina ha assegurat que “avui hem estat de nou amb els agricultors que han demanat que no se'ls enganyi, si Ximo Puig els va prometre vuit milions d'euros dels 300 de pèrdues que els arribin aquestes ajudes”. A més, “demanem igualtat de tracte i que les taronges que entren que les que salin” i, en tercer lloc, menors costos i que se'ls suprimeixin els impostos i no se'ls elevin costos com la Seguretat Social o el dièsel”.                                                                       

Miguel Barrachina ha assenyalat que, a més, “en una província com Castelló només qui obté el diputat podrà defensar a la província” i ha recordat que “només votant al PP es podrà desallotjar a Sánchez de la Moncloa” ja que “només el PP és l'alternativa que suma tota les voluntats i l'única que amb els diputats que obtindrà per Castelló podrà fer front al socialisme de Sánchez”.  

ocultar
El PPCS reivindica el vot al PP com a única solució per a prohibir l'entrada de cítrics d'altres països
Pujar