17 de novembre de 2019 17/11/19

El PPCS aposta pel comerç i els autònoms de Castelló

El PPCS aposta pel comerç i els autònoms de Castelló - (foto 1)
  • Els populars recorren els comerços de diferents municipis de Castelló per a mostrar el seu suport als autònoms i xicotets comerciants

MÉS FOTOS
El PPCS aposta pel comerç i els autònoms de Castelló - (foto 2)
El PPCS aposta pel comerç i els autònoms de Castelló - (foto 3)
El PPCS aposta pel comerç i els autònoms de Castelló - (foto 4)
El PPCS aposta pel comerç i els autònoms de Castelló - (foto 5)

El Partit Popular de Castelló ha posat en marxa hui la campanya ‘Ruta a favor del comerç’ per a escenificar el suport clar del projecte del PP entorn del comerç, a la xicoteta i mitjana empresa i els autònoms. Per a això, els candidats nacionals han recorregut els diferents municipis de la província i els seus comerços per a explicar les mesures del PP en favor de l'economia i de l'ocupació.

Tal com ha advertit el candidat nacional, Óscar Clavell, “el PP compta amb un programa concret a favor del comerç i del futur de la província” amb mesures com ampliar la tarifa plana, la Llei de Segona Oportunitat, eliminació de traves administratives, baixades i eliminació d'impostos “i millorar la contractació de veïns de Castelló”.

Clavell ha explicat que “la història de l'ocupació a Espanya i a Castelló és la història del PP” i ha demanat el vot per al Partit Popular ja que “som l'únic partit que sap crear ocupació i oportunitats”. Els candidats han pogut constatar de primera mà que el comerç està detectant un fre en el consum “davant la desacceleració de l'economia” que també es veu afectada per l'augment de l'atur “i hem de redreçar l'economia, que torne a estimular-se el comerç i els autònoms”.

Clavell ha subratllat que “els autònoms són els que alcen la persiana d'aquest país i mereixen tot el suport del Govern i del projecte de Pablo Casado”.

El responsable popular ha recordat al mateix temps que “en una província com és Castelló, només els partits que obtenen el diputat poden defensar a la província poden defensar a la província” i ha manifestat que “en les passades eleccions 37.000 vots que van anar a partits de centre dreta que no van ser per al PP van acabar en el fem i aqueixa divisió va beneficiar a Sánchez”. Per tot això ha demanat “la unió del vot de centre dreta a favor del PP per a desallotjar a Sánchez de la Moncloa” i que Castelló torne a créixer.

ocultar
El PPCS aposta pel comerç i els autònoms de Castelló
Pujar