20 de setembre de 2020 20/9/20

Porcar presenta el I Enduro Ciutat de Castelló

Porcar presenta el I Enduro Ciutat de Castelló - (foto 1)

  El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha presentat aquest matí la primera edició de l'Enduro Ciutat de Castelló. En la presentació, l'edil ha estat acompanyat d'Héctor Guasch, de BikeAddiction, organitzador de la prova.

  El I Enduro Ciutat de Castelló tindrà lloc els pròxims 17 i 18 de setembre amb les instal·lacions esportives Checho com a centre neuràlgic, on els participants també podran acampar des del divendres dia 16.

  És la primera vegada que se celebra a Castelló una competició esportiva d'enduro, modalitat que, segons ha explicat l'edil d'Esports, “té una gran tradició perquè molta gent utilitza la bicicleta tot terreny per a fer descensos” i, a més, “està tenint molt bon acolliment de tota la gent de Castelló i dels voltants, que està venint a practicar pels diversos trams que ja estan senyalitzats i anunciats”.

  A més, Porcar també ha destacat que “s'ha intentat que els trams no siguen d'excessiva dificultat perquè puga venir el màxim de gent possible, perquè veure com baixen amb les bicicletes per aquestes sendes tan boniques que tenim en la nostra ciutat és espectacular”.

  Finalment, l'edil convida a tota la gent de Castelló a acudir a aquesta cita esportiva i “gaudir d'aquesta modalitat tan espectacular”. En aquest sentit, Porcar ha explicat que durant el cap de setmana s'instal·larà una fira del ciclista a la plaça Santa Clara.

  Per la seua banda, Héctor Guasch ha remarcat que “el dissabte la prova constarà d'entrenaments tot el dia on hi haurà una classificatòria per a decidir l'ordre d'eixida del diumenge”.

  Guasch ha explicat també que, durant els 36 quilòmetres per on transcorrerà la prova del diumenge, “ hi haurà quatre trams cronometrats amb un desnivell positiu de 900 metres” i que el guanyador serà “el que faça la suma dels quatre trams en menys temps”.

  Pujar