21 de gener de 2021 21/1/21

Què fa un porc vietnamita passejant-se per Castelló?

Què fa un porc vietnamita passejant-se per Castelló? - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Què fa un porc vietnamita passejant-se per Castelló? - (foto 2)

  Un transeünt insòlit de quatre potes. És el que s'han trobat els veïns de Castelló en eixir aquest divendres al carrer. I és que un porc vietnamita ha sigut vist campant per la zona del Raval Universitari, la UJI i el cementeri de San José.

  De fet, des de les 11:30 d'aquest matí el cementeri de San José roman tancat ja que s'ha introduït en el mateix aquest animal i s'ha tancat al públic el camposant per a evitar que l'animal poguera de nou escapar i poguera constituir algun perill per a la circulació.

  Segons fonts de la Policia Local de Castelló, durant el matí s'han rebre diverses trucades de conductors alertant de la presència de l'animal per diverses vies de la zona oest de Castelló (zona universitària). Després de tancar el cementeri, s'ha donat avís a un expert de la conselleria perquè es poguera anestesiar a l'animal i així poder capturar-ho.

  Segons aquestes mateixes fonts, sobre les cinc i mitja de la vesprada s'ha aconseguit anestesiar a l'animal mitjançant un dispositiu preparat per a aquest tipus de serveis.

  Pujar