elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Planetari de Castelló torna a posar en marxa el Curs d’Aprofundiment en Astronomia

El Planetari de Castelló torna a posar en marxa el Curs d’Aprofundiment en Astronomia
  • El programa d’aquesta edició està centrat en l’astrofotografia i es celebrarà els dissabtes entre el 23 d’octubre i el 27 de novembre

El Planetari de Castelló organitza una segona edició del curs d’Aprofundiment en Astronomia, el qual tindrà lloc tots els dissabtes entre el 23 d’octubre i el 27 de novembre. “La gran acollida de la primera edició pel públic castellonenc ha fet que posem en marxa aquest segon curs”, segons ha manifestat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz.

Precisament, l’edil responsable de la política cultural al municipi ha destacat que “les oportunitats i possibilitats d'aprenentatge, aprofundiment en la ciència i activitats que oferim amb el Planetari al llarg de tot l’any són úniques".

El programa de l’edició 2021 està centrat en l’astrofotografia, amb 4 de les 6 sessions dedicades a obtindre imatges tant amb càmeres digitals tipus rèflex, com amb càmeres especialitzades per astrofotografia. Així mateix, dirigit a aquelles persones que tinguen coneixements d’astronomia, el curs també pretén ampliar i aprofundir en l’estudi de l’astronomia, aprendre a millorar l’ús dels telescopis, la fotometria o l’astrometria.

Inscripcions

Totes les sessions seran en horari de vesprada i les inscripcions s’obrin el proper dilluns 20 de setembre a les 10.00 hores fins que s’esgoten les places ofertades, un total de 30. Podràs apuntar-te a través de https://www.castello.es/web30/pages/generico_web10.php?cod1=502&cod2=560 .

A més, les sessions pràctiques tindran lloc a l’exterior de les instal·lacions del Planetari, on les persones participants podran posar en pràctica els continguts teòrics.

Pujar