elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Patronat Municipal d'Esports aprova un pressupost de més de 7,1 milions per a 2023

El Patronat Municipal d'Esports aprova un pressupost de més de 7,1 milions per a 2023
  • L'Ajuntament augmenta en un milió la dotació per a fer front a l'augment dels costos energètics de les instal·lacions

El consell rector del Patronat Municipal d'Esports ha aprovat, en la sessió celebrada aquest dimecres, el pressupost per a l'any vinent 2023 que ascendeix a un total de 7.100.732,64 milions d'euros. D'ells, l'aportació municipal per al pròxim exercici s'ha fixat en més de 6,1 milions d'euros, un milió més que el que es preveu en el pressupost d'enguany.

El regidor d'Esports i president del Patronat Municipal d'Esports, Omar Braina, ha apuntat que aquesta any el pressupost “creix en un milió per a fer front a l'actual conjuntura d'augment del preu de l'energia”. El pressupost recull una partida de 5,1 milions per a instal·lacions esportives i una altra de quasi 1,5 milions d'euros que anirà destinada a la promoció i foment de l'esport. La resta anirà destinat a les despeses d'administració general.

L'Ajuntament de Castelló fa nous passos així en la tramitació i aprovació dels pressupostos dels organismes autònoms de cara a l'elaboració del pressupost municipal de 2023. Cal recordar que ja s'han aprovat els pressupostos del Patronat Municipal de Turisme i els del Consorci del Pacte Local d'Ocupació.
Castelló, 1 de desembre de 2022

Pujar