26 de novembre de 2020 26/11/20

Patricia Puerta aplaudeix la labor social de la Fundació Salut i Comunitat en benefici de les persones drogodependents

Patricia Puerta aplaudeix la labor social de la Fundació Salut i Comunitat en benefici de les persones drogodependents - (foto 1)
  • La vicepresidenta visita les instal·lacions per a conéixer de primera mà les tasques que realitzen a la capital

La vicepresidenta de la Diputació i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, s’ha interessat pel treball que la Fundació Salut i Comunitat ve realitzant a Castelló en matèria de prevenció, rehabilitació i assistència en drogodependències. Així doncs, s’ha desplaçat fins a la seu que el col·lectiu té a l’avinguda de Vila-real de la capital per a reunir-se amb el personal del centre i per a conéixer de primera mà el treball que s’hi realitza.

Durant la visita, la vicepresidenta ha tingut l’oportunitat de conversar amb els usuaris del centre, els quals han explicat les seues experiències i s’han mostrat agraïts per l’ajuda que des del centre se’ls presta.

Salut i Comunitat dona recolzament a persones sense sostre amb tot tipus d’addicions, incloent l’alcoholisme, oferint-los les 24 hores del dia atenció i assessorament així com un lloc on descansar. En concret, el centre castellonenc ofereix 14 places per a passar la nit i ja treballa per a ampliar el nombre de llits disponibles. A més a més, també disposa de pisos tutelats a la mateixa ciutat i a Onda.

Dirigint-se a l’equip del centre, Patricia Puerta els ha expressat el seu agraïment per “arropar a una de les poblacions més vulnerables i excloses de la societat donant-los una solució d’habitatge perquè no hagen de passar la nit fora al carrer”. En aquest sentit, els ha trasmés les novetats en el sistema de subvencions de la Diputació i els ha animat a sol·licitar-les.

Pujar