elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pablo Casado: "Castelló sempre mereix la pena i els seus candidats, més"

Pablo Casado: "Castelló sempre mereix la pena i els seus candidats, més"
  MÉS FOTOS
  Pablo Casado: "Castelló sempre mereix la pena i els seus candidats, més" - (foto 2)
  Pablo Casado: "Castelló sempre mereix la pena i els seus candidats, més" - (foto 3)

  El president nacional del Partit Popular, Pablo Casado, ha visitat avui la ciutat de Castelló en un acte que ha servit per a donar inici a la precampanya electoral i que ha comptat amb centenars d'afiliats del Pàg. El president ha explicat que "Castelló sempre mereix la pena i els seus candidats, més" ja que ha estat abrigallat pels candidats a l'alcaldia de la província de Castelló.

  L'acte ha consistit en un esmorzar en el Rinconet de Castelló, restaurant gestionat per persones discapacitades i que ha servit perquè Casat assegure que "estic orgullós d'estar en un lloc gestionat per campions que són tan capaços com els altres". A més, el líder nacional ha assenyalat que el PP és l'únic partit que ha permès avançar a la societat espanyola i que ha afavorit la igualtat real.

  Casado ha manifestat que "és igual que ens insulten perquè la realitat és que el PP estem sempre en la defensa de les persones, en la defensa de la llibertat, no colectivizamos, ni criminalitzem".

  Respecte a les pròximes eleccions, Casado ha sigut contundent ja que ha avisat que "perquè no torne a governar Pedro Sánchez, l'única alternativa és votar el PP" que "volem governar per a servir però, sobretot, per a no enfrontar i fer més gran Espanya, la Comunitat Valenciana i Castelló".

  El president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, ha destacat que "el PP és el partit que escolta, que respecta la llibertat i que parla mentre els altres criden i insulten". Barrachina ha posat avui de manifest que "som el partit de la llibertat i dels millors candidats per a la província".

  L'acte del PPCS ha comptat amb un marcat accent provincial ja que el president nacional ha pogut conèixer als diferents candidats a l'alcaldia els qui han flanquejat a Casat en tot moment.

  La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha destacat "que solament el PP és garantia de llibertat i que avance la Comunitat ja que som els únics que defensem l'ocupació, la llibertat d'educació i el que significa ser d'aquesta Comunitat". A més, per a Bonig, "quin millor igualtat que el fet que el PP vaja a trencar de nou el sostre de cristall i que el PP, de nou, vaja a tenir a la primera dona presidenta de la Generalitat".

  Finalment, la candidata per Castelló Begoña Carrasco ha advertit que "ningú ens va a callar i ningú ens va a donar lliçons d'igualtat" i ha assegurat que "quan arribem a l'alcaldia retornarem l'Ajuntament als castellonencs".

  Pujar