elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda i Castelló ploren la pèrdua de la prestigiosa oncòloga Carmen Herrero

Carmen Herrero
Carmen Herrero
  • Era mèdic a l'Hospital Provincial de Castelló i membre de la Reial Acadèmia Valenciana de Medicina

Aquest diumenge acomiaden a l'oncòloga Carmen Herrero. La jove, natural d'Onda, exercia com a metge d'oncologia a l'Hospital Provincial de Castelló i estava especialitzada en el tractament de tumors de mama i ginecològics.

Herrero era membre de la Reial Acadèmia Valenciana de Medicina i guanyadora del premi a la Millor Tesi Doctoral 2018-2019, atorgat pel Col·legi de Metges de València. 

“Al seu extraordinari i brillant currículum se suma la delicadesa i simpatia amb la qual atenia els seus pacients. Ningú podrà oblidar la seua tendresa, les seues paraules d'alé i l'amor pel seu profesión.su lliurament i dedicació eren els seus senyals d'identitat. Carmen ha sigut una extraordinària oncòloga que deixa una petjada inesborrable”, així s'acomiadaven des del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, els qui comunicaven la trista notícia.

A través del post en Facebook del centre sanitari castellonenc de referència a Espanya en el tractament contra el càncer, moltes són les persones que han aprofitat per a mostrar la seua consternació i tristesa per la pèrdua d'aquesta jove, filla del metge Pascual Herrero qui va ocupar càrrec de responsabilitat en la conselleria de Sanitat, i d'Esmeralda Vicent, metge en l'àmbit rural i laboral en la indústria ceràmica, pilar fonamental de la família i de Carmen.

Carmen Herrero va protagonitzar amb l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, un podcast sobre ‘Talent Ondense’ en el qual la primera edil entrevistava veïns destacats.

Descansa en pau

Pujar