elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benvinguda Magdalena 2019!

Benvinguda Magdalena 2019!
  • Se celebra l'acte de benvinguda a les pròximes festes de Castelló i les seues màximes representants, Natalia Palacio i Natalia Collazos, pronuncien els seus primers discursos

Galeria de fotos
Castelló - Magdalena 2019 - Bienvenida Representantes Comisiones
Castelló - Magdalena 2019 - Bienvenida Representantes Comisiones
MÉS FOTOS
Benvinguda Magdalena 2019!  - (foto 2)
Benvinguda Magdalena 2019!  - (foto 3)
Benvinguda Magdalena 2019!  - (foto 4)
Benvinguda Magdalena 2019!  - (foto 5)

Ha sigut un dia molt especial per a Natalia Palacio i Natalia Collazos. Ambdues han pronunciat aquest dimecres els seus primers discursos com a Reines de la Magdalena en el qual ha sigut també el seu primer acte oficial. La festa per excel·lència de Castelló dóna el tret d'eixida del pròxim exercici amb l'acte de benvinguda que ha tingut lloc en el Saló Daurat de la Diputació Provincial.

A més de les seues reines, també s'ha retut homenatge a les seues corts d'honor i a les 19 Gaiates de la ciutat, que també han estat presents de la mà de les seues noves cares i que van desfilar per l'escenari per a saludar a Natalia Palacio i Natalia Collazos. Dolçaines i tabalets, emoció, aplaudiments, ovacions, discursos entranyables i una xicoteta mascletà per a recordar per què a Castelló la Magdalena és la seua festa gran.

En l'acte també van estar presentes les reines de la Magdalena del 2018, Carla Bernat i Lucía Burguete, els qui s'acomiadaven a principis de setmana d'un any inoblidable; també estaven les seues corts d'honor, la presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma, el Consell de Festes, part de la corporació municipal, el vicepresident de la Diputació, Vicent Sales, i els regidors del Patronat Carlos Feliu i Maria Espanya.

Pujar