elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Nits al Claustre conclouen amb la proposta de jazz de Fabián Barraza Django’s Quartet

Les Nits al Claustre conclouen amb la proposta de jazz de Fabián Barraza Django’s Quartet
  • El concert de Fabián Barraza Django’s Quartet serà el dijous 15 d’agost a les 22.30 al Museu de Belles Arts de Castelló

  • Els concerts de les Nits al Claustre són gratuïts i tenen lloc a l’aire lliure, al claustre del museu

Les Nits al Claustre, la proposta d’espectacles a l’aire lliure al Museu de Belles Arts de Castelló que organitza l’Institut Valencià de Cultura, conclouen aquesta setmana amb el concert de jazz de Fabián Barraza Django’s Quartet. Tal com ja es va programar l’any passat, en aquesta edició les Nits al Claustre tornen a oferir propostes d’estils musicals i gèneres molt diferents i, a més, han inclòs un contacontes per a públic adult.

Fabián Barraza Django’s Quartet, referent nacional del ‘jazz manouche’, rememorarà en aquest espectacle les màgiques nits en què Django Reinhardt i Stéphane Grappelli delectaven el públic del Hot Club de París. Amb una formació integrada per quatre virtuosos del seu instrument, el resultat és un grup únic en el qual la bona música preval i impregna l’ambient, que converteix el concert en una vetlada que ningú oblidarà.

Els concerts del cicle han tingut lloc tots els dijous a les 22.30 al claustre del Museu de Belles Arts de Castelló, amb l’entrada gratuïta. Les Nits al Claustre és una proposta d’estiu a la ciutat que té l’objectiu d’apropar nous estils de música al públic en un ambient relaxat. En conjunt, aquesta programació fuig d’encasellaments temàtics i opta per propostes diverses i fresques molt adequades per a les nits d’estiu a la ciutat.

Pujar