29 d’octubre de 2020 29/10/20

Més de 150 músics protagonitzen el Dolçainadal

Més de 150 músics protagonitzen el Dolçainadal - (foto 1)

    Dolçainadal aconsegueix la seua tercera edició. El concert benèfic, organitzat per la Colla El Soroll i que compta amb la col·laboració del Patronat Municipal de Festes, s'ha guanyat en sol tres anys “un merescut protagonisme en la programació nadalenca de la nostra ciutat”, segons ha explicat la regidora de Festes, Sara Va usar, qui ha animat a acudir aquest dimarts, 26 de desembre, a les 20.15 al Palau de la Festa per a viure en primera persona “un concert amb tot el sabor castelloner que aporten les dolçaines”.

    Al voltant de 150 dolçainers i percusionistes de les colles El Soroll, Dolçainers i Tabaleters de Castelló, Xaloc i Xarançaina es pujaran a l'escenari del Palau de la Festa per a oferir un concert d'unes dues hores de durada que a més té finalitats benèfiques. La recaptació es destinarà a l'Associació de Pares de Persones amb Autisme de Castelló. El donatiu de 5 euros, que es pot adquirir en les taquilles del Palau de la Festa el mateix dia del concert, inclourà la participació en una rifa amb alguns dels productes donats pels col·laboradors, segons han explicat des de la Colla El Soroll.

    El Soroll, Dolçainers i Tabaleters de Castelló, Xaloc i Xarançaina són les quatre colles de la ciutat de Castelló que estan integrades en la Federació Valenciana de Dolçaina i Tabal i són fundadors de la federació castellonenca. “El Dolçainadal és un concert amb molt sabor a festa, que reivindica la dolçaina i el *tabal i que incorpora com a valor afegit el seu caràcter benèfic”, ha subratllat la regidora Sara Usó.

    Pujar