elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un motorista mor a Castelló després de xocar i quedar atrapat entre les rodes d'un camió

Un motorista mor a Castelló després de xocar i quedar atrapat entre les rodes d'un camió
  • El tràgic sinistre que s'ha produït quan un camió de repartiment s'ha incorporat a la rotonda i la moto no ho ha pogut esquivar

Un home de 61 anys ha mort aquest migdia a Castelló després de topar la moto que conduïa contra un camió de repartiment. El succés, segons han explicat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, s'ha produït sobre les 14:30 a l'avinguda Germans Bou de Castelló.

L'equip d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló aquesta investigant el sinistre que s'ha produït quan un camió de repartiment s'ha incorporat a la circulació i ha tallat la trajectòria d'una motocicleta que circulava per l'Avinguda Germans Bou en direcció al Grau.

La moto, han explicat des de la Policia Local de Castelló, no ha pogut esquivar el camió i ha topat contra l'eix posterior del vehicle pesat. Nombrosos conductors que en aquell moment circulaven per l'Avinguda Germans Bou han cridat a el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 per alertar de l'accident i han assegurat que el conductor de la motocicleta estava greument ferit.

El motorista ha quedat atrapat entre les rodes del camió i ha hagut de ser excarcerat pels bombers municipals, els quals han arribat als pocs minuts a al lloc de l'accident al igual que les assistències sanitàries i l'equip d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló.

El motorista, després de ser extret de l'interior de la part baixa del camió, ha estat immediatament atès pels facultatius mèdics ja que presentava una parada cardiorespiratòria però malgrat la ràpida intervenció amb el personal mèdic, el motorista no ha recuperat les constants vitals i els efectius sanitaris han confirmat la mort del motorista.

Pujar