elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mclan, Mikel Erentxun, Revòlver, Burning i La Guàrdia, els noms del festival Mítics 2023 de Castelló

Mclan, Mikel Erentxun, Revòlver, Burning i La Guàrdia, els noms del festival Mítics 2023 de Castelló
  • La ciutat reviurà una edat daurada de la música espanyola el dissabte 30 de setembre

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha assistit hui a la presentació del Festival Mítics que se celebrarà dissabte que ve 30 de setembre en el recinte firal de la ciutat. La roda de premsa ha tingut lloc aquest divendres en el Real Casino Antic i ha comptat amb la participació dels responsables del festival, Vicente Patiño i Arturo Pinell.

Durant la presentació, l'alcaldessa ha assenyalat que “Mítics no és només música. És cultura, oci, gastronomia, economia i també solidaritat. L'Ajuntament de Castelló està i continuarà estant al vostre costat perquè dinamitzeu la ciutat i aposteu per Castelló”.

La primera edil ha agraït als organitzadors “l'aposta que fa gent jove, valenta i emprenedora no sols per aquest festival, sinó també per la nostra ciutat, perquè apostar per Mítics és apostar per Castelló”. I és que, a una setmana de l'esdeveniment, l'ocupació hotelera ja està en xifres més altes de l'habitual.

El festival comptarà enguany amb un ampli dispositiu de seguretat entre Policia Nacional, Policia Local, Guàrdia Civil i serveis d'emergències, bombers i protecció civil. “Per primera vegada hi haurà una Junta Local de Seguretat perquè el dispositiu estiga garantit i perquè hi haja una bona coordinació entre les forces i cossos de seguretat de l'Estat”, ha assenyalat Begoña Carrasco.

Com en cada edició, el festival farà la seua aportació a una causa benèfica, en aquest cas serà a través de la venda d'uns collarets sotagots, els beneficis dels quals s'entregaran íntegrament a l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).

El cartell del festival Mítics comptarà amb les actuacions de Mclan, Mikel Erentxun, Revòlver, Burning i La Guàrdia. Al marge de les actuacions, el festival comptarà enguany amb huit foodtrucks, i tindrà una oferta gastronòmica variada amb menjar vegà i per a celíacs. A més, hi haurà un constant servei de neteja i una altra de les novetats és que enguany es pagarà directament en barra i no caldrà recarregar la polsera.

Pujar