8 de març de 2021 8/3/21

Mars Circulars arriba a Castelló per a contribuir en la conservació de les Illes Columbretes

Mars Circulars arriba a Castelló per a contribuir en la conservació de les Illes Columbretes - (foto 1)

    Les jornades de divulgació i sensibilització sobre la importància de les reserves marines que organitza l'ONG Chelonia arriben el diumenge que ve, 11 de novembre, al Planetari del Grau per a presentar el projecte Mars Circulars. L’Ajuntament de Castelló dóna suport a aquesta iniciativa el propòsit de la qual és la conservació de les Illes Columbretes.

    “Des de l'Ajuntament, volem animar als castellonencs i les castellonenques a participar en aquesta activitat de conscienciació ambiental. És el nostre deure comprometre'ns amb el medi ambient i donar el nostre suport a projecte que contribueix en la conservació d’un espai tan vital com la reserva marina de les Illes Columbretes”, ha assenyalat l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

    Després de les xarrades informatives, la campanya culminarà amb una recollida de residus en la platja del Pinar, davant del Planetari. Per als qui estan interessats a formar part de l'esdeveniment, hauran d'inscriure's en l'adreça de correu comunitatvalenciana@chelonia.es.

    Chelonia és una ONG que treballa en la conservació, recerca i planificació dels recursos naturals marins, costaners i continentals. L'organització s'ha unit amb el projecte Mars Circulars, patrocinat per The Coca-cola Foundation, que promou una sèrie d'accions per a aconseguir un planeta més net. Aquest diumenge es deté a Castelló per a deixar la seua petjada en el camí cap a la conservació de les Illes Columbretes, l'origen de les quals es remunta fa dos milions d'anys.

    Pujar