28 de març de 2020 28/3/20

Marín-Buck: “Els pressupostos més socials són els de la reactivació de l'economia local de Castelló”

Marín-Buck: “Els pressupostos més socials són els de la reactivació de l'economia local de Castelló” - (foto 1)
  • El portaveu de Cs avança que el seu grup està treballant en un document d'accions socials que es poden sumar i complementar a les del Fadrell

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha indicat que “els pressupostos més socials que pot tindre Castelló per a 2020 són els de la reactivació de l'economia local, perquè no hi ha millor política social que ajudar a comerciants i pimes, un dels sectors més afectats per la crisi del coronavirus i més, tenint en compte que les ajudes previstes pel govern Central tenen moltes llacunes i excepcions amb aquest col·lectiu”.

Marín-Buck ha explicat que “ja que els pressupostos de Castelló per a enguany encara no han sigut presentats, ni aprovats, davant la possibilitat de ser revisats pel Fadrell, demana que es tinga en compte les prioritats de tots als quals el Covid-19 els està passant factura”.

El portaveu de Cs ha recordat que “en Ciutadans hem traslladat tot el nostre suport al Acord del Fadrell respecte a les mesures adoptades, perquè no són temps de retrets sinó d'unitat perquè la situació d'emergència sanitària i social el requereix”. No obstant això, ha insistit que “demanar, proposar i aportar en aquest cas, és sinònim de sumar i de remar tots junts, per això -ha dit- li vaig demanar a l'alcaldessa que posara en marxa immediatament el Pla Especial de resposta a pimes i autònoms tal com va anunciar el passat 16 de març”.

Finalment, Marín-Buck ha avançat que el seu grup “està treballant en un document de mesures i d'accions socials que poden sumar-se i complementar-se a les quals ja ha anunciat el Fadrell”. “Quan ho tinguem perfilat, ho farem arribar a l'equip de govern perquè el coronavirus ens necessita a tots i quedar-nos a casa no ens impedeix treballar des de la lleialtat institucional que precisa el moment”, ha conclòs el portaveu de Cs. 

Pujar