4 de juny de 2020 4/6/20

Marín-Buck: “Des de hui les màscares són obligatòries i el Fadrell no ha repartit ni una als castellonencs”

Marín-Buck: “Des de hui les màscares són obligatòries i el Fadrell no ha repartit ni una als castellonencs” - (foto 1)
  • El portaveu de Cs apunta que la crisi interna dels membres de govern els repercuteix en el seu desistiment de funcions

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha denunciat que el Fadrell “no estiga reaccionant dins del termini i en la forma escaient a les necessitats dels castellonenques derivades de la COVID-19” ja que “des de hui les màscares seran d'ús obligatori en els llocs públics, oberts i tancats on no es puga mantindre la distància mínima de dos metres i, el govern de Castelló no ha repartit ni una sola als castellonencs”. 

Així mateix, el portaveu de Cs ha traslladat que “la crisi interna entre els membres del Fadrell els està sobrepassant fins al punt de repercutir en el desistiment de les seues funcions enmig d'una pandèmia” perquè ha explicat que “això va més enllà d'una improvisació, desconeixement i falta de voluntat”.

Marín-Buck ha recomanat al Fadrell que “intenta vendre solucions que ells mateixos no s'apliquen quan diuen que el coronavirus no entén de colors polítics que aprenga dels municipis veïns que independentment del seu color han actuat puntualment”. “No obstant això, a Castelló han d'estar debatent si fer les màscares roges, taronges o morades”, ha criticat el responsable de Cs.

Finalment, Marín-Buck ha recordat als membres del Govern que “els castellonencs són més que dos regidors de Podem i que necessiten tots els gestos i atencions per a menjar, eixir al carrer i alçar una persiana”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar