21 de gener de 2021 21/1/21

Marín-Buck: “Els castellonencs volem que ens repercutisca ja l'enfortiment del Acord del Fadrell tant com la seua crisi”

Marín-Buck: “Els castellonencs volem que ens repercutisca ja l'enfortiment del Acord del Fadrell tant com la seua crisi” - (foto 1)
  • Per a Cs el Fadrell hauria de segellar la pau com la va trencar, rectificant i complint la moció de Cs i PP, convocant l'Assemblea de Festes

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha opinat hui que “els castellonencs volem que ens repercutisca ja l'enfortiment del Acord del Fadrell tant com ho ha fet la seua crisi”. Marín-Buck s'ha referit d'aquesta manera després de les declaracions dels responsables del govern que la seua coalició ix reforçada després de la renegociació del Acord que “va entrar en desacord el mes de desembre passat quan Compromís es va mostrar favorable a la proposta del Codi Ètic de Cs d'adherir-se al del Botànic i després va votar a favor de la moció de festes de Cs i PP”, ha recordat el portaveu de Cs.

Amb tot això, “el Acord del Fadrell va ser un desacord fins al punt de paralitzar els pressupostos per a l'any que acabem de començar. Un desacord, que per més que vulguen vendre que torna a la normalitat –ha continuat Marín-Buck- ens ho creurem quan aparten les seues diferències, deixen de picar de peus i barallar per anteposar els seus egos i es posen a treballar per aquesta ciutat i els castellonencs”.

El portaveu de Cs ha indicat que “una bona manera de segellar la pau entre socis seria començant amb allò que la va trencar com recuperar la Junta de Festes, convocant l'Assemblea i complint així la moció conjunta de Cs i el PP, que Compromís va aprovar així com presentar ja els pressupostos de 2020”.

Marín-Buck, ha traslladat que “per a Ciutadans, que el Fadrell abandone les seues vacances egoistes i partidistes i torne a la normalitat serà una bona notícia, perquè Castelló es posarà en marxa. D'igual manera que el passat 19 de desembre amb l'aprovació de la moció de Festes, no va guanyar l'oposició, sinó Castelló i el Món de la Festa”.

Així mateix, “des de Cs exigim als membres del Fadrell que deixen de protagonitzar les portades per les seues yoísmes i que ho facen per a complir amb el treball que els ha encomanat el poble de Castelló en l'estricte compliment de les normes vigents predicant amb l'exemple de la voluntat política que tant exigeixen als altres”, ha traslladat Marín-Buck. “Perquè sinó mancaven d'això, de la mateixa manera que el Consell Rector del Patronat va cessar el passat 21 de novembre a la Junta de Festes per ordre de la Presidència i regidora de Festes, ara el Patronat hauria d'haver complit, més si cap, l'ordre del ple, sent aquest el màxim òrgan de l'Ajuntament”, ha conclòs el portaveu de Cs.

Pujar