21 de setembre de 2020 21/9/20

Marín-Buck: “Els capritxos i les pataletes dels membres del Fadrell no poden afectar als castellonencs"

Marín-Buck: “Els capritxos i les pataletes dels membres del Fadrell no poden afectar als castellonencs" - (foto 1)
  • El portaveu de Cs recorda que "ara els governs ja no són de majories absolutes on l'opinió era única, ara, reflecteixen el que pensa la majoria de la societat: diàleg"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck ha indicat que "els capritxos i les pataletes dels membres del Fadrell no poden afectar els castellonencs" i, en aquest sentit ha criticat que "la crisi oberta entre els socis de Govern retarde els pressupostos per a la ciutat de Castelló".

El portaveu de Cs ha traslladat que "de la mateixa manera que la convocatòria de l'Assemblea de Festes per a renovar la Junta no pot supeditar-se als futurs estatuts perquè encara estan en fase de redacció i, perquè hi ha uns vigents que cal complir, els comptes de les quals depén el benestar i les necessitats dels castellonencs, no poden supeditar-se als interessos personalistes dels membres del Fadrell".

Marín-Buck ha recordat que "els governs ja no són de majories absolutes on les opinions eren úniques. Ara, els governs reflecteixen el que pensa la majoria de la societat que discrepa però vol asseure's a parlar i dialogar, lluny del que ha succeït en les últimes hores en el Fadrell".

Finalment, el portaveu de Cs ha recomanat als membres del Govern "al fet que abandonen aqueixa actitud egoista que han adoptat i que presenten els comptes de les quals depén l'ocupació, l'habitatge, el comerç, el turisme, el transport, el PGOU, les festes... per a Castelló".

Pujar