elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Marín-Buck: “Cada dia que passa sense pressupostos, demostra que el ‘desacord’ del Fadrell és l'únic problema de Castelló”

Marín-Buck: “Cada dia que passa sense pressupostos, demostra que el ‘desacord’ del Fadrell és l'únic problema de Castelló”
  • El portaveu de Cs opina que els imprevistos mai poden convertir-se en problemes temporals com fa el Fadrell

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló de la Plana, Alejandro Marín-Buck ha manifestat que “cada dia que passa sense tindre els pressupostos, demostra que el ‘desacord’ del Fadrell és l'únic problema de la nostra ciutat”.

“Hui queda demostrat que ni Ciutadans, ni el ciberatac és l'excusa perquè el Govern present els comptes més de quatre mesos tard”, ha indicat Marín-Buck. Qui ha continuat dient que “desgraciadament no podem posar data a alguna cosa que desconeixem, però per descomptat fa un mes van mentir quan van dir que només faltava tancar el capítol de personal i la realitat és que tampoc estan els pressupostos dels patronats de Festes ni de Turisme i, no sabem quin encaix portarà el Pla Resistir de Puig per als sectors afectats per la pandèmia”.

Així mateix, el responsable de Cs a l'Ajuntament de Castelló ha criticat “la improvisació amb la qual treballa el Fadrell” perquè “els imprevistos mai poden convertir-se en problemes temporals com fa el Fadrell”. “Si els pressupostos del 2020 i 2021 hagueren estat dins del termini i en la forma escaient la Covid-19 o el ciberatac hagueren sigut mers imprevistos i no seriosos problemes per a la presentació i execució dels comptes”.

Finalment, Marín-Buck ha lamentat que “els castellonencs, siguem de nou els perjudicats de tot això perquè ni el standy by institucional serveix al Fadrell per a tornar al Acord que van signar i mai han treballat”.

Pujar