elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Marco traslladarà a la FEMP les propostes de la Mesa Interreligiosa de Castelló

Marco traslladarà a la FEMP les propostes de la Mesa Interreligiosa de Castelló
  MÉS FOTOS
  Marco traslladarà a la FEMP les propostes de la Mesa Interreligiosa de Castelló  - (foto 2)

  L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, han assistit a un de les trobades de la Mesa Interreligiosa de Castelló per a intercanviar, conèixer i compartir les necessitats de les diferents creences que existeixen a la ciutat de Castelló.

  Les diferents confessions religioses han agraït en l'Ajuntament de Castelló el seu treball i esforç, des de la Regidoria de Benestar Social, perquè es puguen celebrar aquestes reunions on lliurement puguen compartir la seua fe sense discriminacions.

  Marco ha expressat que "és un orgull formar part d'aquesta taula i reunir-me amb totes les confessions de la ciutat". A més, ha incentivat als diferents representants al fet que compartisquen les seues necessitats per a conèixer les propostes que hi ha en la nostra ciutat i traslladar-les a la comissió de Seguretat i Convivència Ciutadana de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), de la qual és presidenta.

  L'alcaldessa ha insistit que s'està treballant "per a la formació en matèria de col·laboració, d'igualtat i de cultura i per instrumentar i habilitar espais on poder celebrar reunions amb els membres de les diferents confessions". Marco ha declarat que "al cap i a la fi, la qual cosa volem tots, des de la religió i l'administració pública, és fer que els veïns i veïnes de Castelló siguen felices".

  Així mateix, López ha reflectit que Castelló es troba "al capdavant de la gestió per la convivència" per activitats com la celebració de la trobada anual de la Xarxa Espanyola de Ciutats Interculturals, que per primera vegada tindrà lloc en la capital de la Plana. A més, ha recordat que ja s'està treballant en l'III Pla Castelló Ciutat Intercultural per a "assentar els valors que visibilitzen la riquesa cultural que tenim convertint-nos en referents de la convivència social".

  Pujar