30 de setembre de 2020 30/9/20

Marco trasllada a Montón la necessitat de millorar els serveis del centre de salut Palleter

Marco trasllada a Montón la necessitat de millorar els serveis del centre de salut Palleter - (foto 1)
  • L'alcaldessa es reuneix amb els representants veïnals per a recolzar les seues demandes i arreplegar les signatures que han recopilat

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha traslladat a la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, la necessitat de millorar els serveis sanitaris que ofereix el centre de salut Palleter i atendre les demandes veïnals, en una reunió de treball que han mantingut les dues representants a Castelló.

Després de la trobada amb Carmen Montón, l'alcaldessa, Amparo Marco, al costat de la tinent d'alcaldia del Districte Sud, Patrícia Porta, s'ha reunit amb els representants de l'Associació de Veïns Virgen de Lidón, per a mostrar-los el suport de l'ajuntament, explicar-los la gestió realitzada davant la conselleria i arreplegar les més de 3.000 signatures que han recopilat els veïns.

Cal recordar que les principals demandes veïnals són, entre unes altres, l'ampliació de l'horari del centre, l'increment del nombre de pediatres, que no es tanque el centre a les vesprades durant tot l'estiu i que s'òbriga un centre d'urgències 24 hores en aquest consultori per a atendre a tot el districte Sud.

L'alcaldessa ha explicat que la consellera ha mostrat la seua predisposició per a “treballar conjuntament per a donar resposta a les demandes sanitàries de la ciutat”. En aquest sentit, Marco ha oferit tota la col·laboració institucional a la conselleria perquè, malgrat la delicada situació econòmica que travessa la Generalitat Valenciana, es puguen millorar els serveis i dotacions sanitàries que precisa la ciutat de Castelló.

Pujar