29 de setembre de 2020 29/9/20

Marco rep a la delegació participant en el campionat nacional de càlcul matemàtic

Marco rep a la delegació participant en el campionat nacional de càlcul matemàtic - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Marco rep a la delegació participant en el campionat nacional de càlcul matemàtic - (foto 2)

  La delegació castellonenca que ha participat en l'últim Campionat Nacional de Càlcul d’ALOHA, celebrat a Palma de Mallorca, ha visitat avui l'Ajuntament de Castelló, on ha pogut conèixer la seua història i reunir-se amb l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. El grup d'alumnes, format per diversos campions i subcampions d'Espanya així com tercers classificats, va estar conversant amb la primera edil sobre a què volen dedicar-se de majors i els seus projectes de futur. A més, també van repassar junts les funcions que té com a alcaldessa.

  Marco ha recalcat en diverses ocasions l'orgull que senten tant ella com la ciutat per tenir xiquets així, afirmant que formen part del mapa del talent de Castelló: “Estem orgullosos que nostra gent estiga fent coses pel món”. També va recordar algunes de les figures que amb la seua labor i el seu treball estan donant un gran reconeixement a la ciutat: humoristes com Carlos Latre, artistes com Miguel Ángel Silvestre, esportistes com Roberto Bautista, a més d'investigadors, científics i una infinitat de professionals d'èxit.

  Finalment, l'alcaldessa ha felicitat als xiquets i xiquetes així com als seus familiars i va incidir en l'orgull que sent i en l'important que és la cultura de l'esforç per a aconseguir els objectius i les metes desitjades.

  La delegació castellonenca ha collit els següents resultats:

  Campions d'Espanya

  Adrián de Mateo - CEIP Juan G. Ripollés (TINY TOTS NIVELL 1)

  Maikel Amores - CEIP Cervantes (TINY TOTS NIVELL 6)

  Subcampions nacionals

  Sandra Espuig - CEIP Cervantes (KIDS NIVELL 7)

  Marcs de Mateo - CEIP Juan G. Ripollés (TINY TOTS NIVELL 7)

  Tercers classificats

  Iker Català - Col·legi Ramiro Izquierdo (TINY TOTS NIVELL 3)

  Daniel Pesudo- Col·legi Àgora Lledó International (TINY TOTS NIVELL 5)

  Pujar