16 de novembre de 2019 16/11/19

Nit màgica per a la Gaiata 18 Crèmor

Nit màgica per a la Gaiata 18 Crèmor - (foto 1)
  • Nadia Mas Gasulla i Miriam Busto Lleo s'han proclamat madrines aquest dissabte

GALERIES DE FOTOS
Castelló - Magdalena 2020 - Presentació Gaiata 18
Castelló - Magdalena 2020 - Presentació Gaiata 18
MÉS FOTOS
Nit màgica per a la Gaiata 18 Crèmor - (foto 2)
Nit màgica per a la Gaiata 18 Crèmor - (foto 3)
Nit màgica per a la Gaiata 18 Crèmor - (foto 4)
Nit màgica per a la Gaiata 18 Crèmor - (foto 5)

Un any més, els components de la Gaiata 18 Crèmor s'han vestit amb les seues millors gales per a rebre a Nadia Mas Gasulla, madrina, i Miriam Busto Lleo, madrina infantil, com les seues principals representants. El Palau de la Festa es va omplir de gent el dissabte dia 2 de novembre a la nit per a acompanyar a la comissió, familiars i amics.

La madrina Nadia Mas Gasulla va estar acompanyada per les seues dames: Andrea Gálvez, Emi Plata, María Mercedes Peris, Jessica Sola, Naiara Gimeno, María Diane Stoia, Lledó Carbo i Mónica Fortanet. També va estar abrigallada per la gaiatera d'honor, Paulina Diaz; la madrina d'honor, Tamara Sabater; i els acompanyants, Jorge Zapatero, Alan Alarcón, Arcadi Babiloni i Adrián Arjona.

Miriam Busto Lleo, madrina infantil, també va estar acompanyada per les dames d'honor infantils: Luna Román, Alma Román, Alma Fullera, Carolina Lledo Personat, Shyara, Naiara Anton i Leire Anton. Així doncs, Leyre Bort, madrina d'honor infantil, i Gael Palacios, acompanyant infantil, també la van abrigallar.

La solemnitat i la música en directe han sigut les principals protagonistes de l'acte, el qual va ser conduït per Ana Belén Nieto, dama de la ciutat 2019, i Isabel Busto, dama de la ciutat infantil 2017 i germana de la madrina infantil.

La interpretació del “Rotllo i Canya” va ser duta a terme per Alberto Muñoz, uns dels deu millors violoncels del món, i l'actuació amb la guitarra va ser realitzada per Jonathan Parking.

El moment final i la gran sorpresa per a les madrines va ser la interpretació del bolero de Castelló a càrrec del president i Isabel Busto, on els familiars directes de les madrines es van aprendre el ball especialment per a l'ocasió. La segona part del bolero va ser duta a terme per la nova escola des de diferents punts del Palau.

ocultar
Nit màgica per a la Gaiata 18 Crèmor
Pujar