14 de novembre de 2019 14/11/19

La Magdalena 2019 tanca les seues portes amb la mirada posada en el 2020

La Magdalena 2019 tanca les seues portes amb la mirada posada en el 2020 - (foto 1)
  GALERIES DE FOTOS
  Castelló - MGD 2019 - Magdalena Vítol
  Castelló - MGD 2019 - Magdalena Vítol
  MÉS FOTOS
  La Magdalena 2019 tanca les seues portes amb la mirada posada en el 2020 - (foto 2)
  La Magdalena 2019 tanca les seues portes amb la mirada posada en el 2020 - (foto 3)
  La Magdalena 2019 tanca les seues portes amb la mirada posada en el 2020 - (foto 4)
  La Magdalena 2019 tanca les seues portes amb la mirada posada en el 2020 - (foto 5)

  La 75 edició de les festes de la Magdalena ha arribat a la seua fi. Després d'una intensa setmana de festa, alegria, color i sobretot molt sentiment, els castellonencs s'acomiaden de la seua festa gran calfant motors per a la seua pròxim edició. Els paraigües han sigut els aliats perfectes d'aquest final de festes que s'ha viscut, si cap, amb més intensitat.

  Perquè l'última jornada de la Magdalena 2019 ha estat marcada per la pluja, unes circumstàncies que no han entelat les ganes de festa, malgrat la suspensió de la mascletà. De fet, el tradicional 'Magdalena Vitol' a punt ha estat de no celebrar-se encara que finalment si que ha sigut possible, encara que amb canvis en el seu recorregut.

  Titulat Enyorances i amb uns 25 minuts de durada, l'espectacle va recordar la història i les tradicions que formen part d'aquesta festa que ha celebrat enguany la seua 75é edició. Així, quasi finalment una gran traca final omplit el centre de la ciutat omplint-lo de pólvora i soroll del qual més agrada en la Comunitat, gràcies a un espectacle que ha sigut a càrrec de la Pirotècnia Reyes Martí.

  Pocs minuts abans de la mitjanit les reines de les festes han fet acte de presència, en el qual ha sigut l'últim acte d'aquestes setmanes intenses: La cort infantil de Natalia Collazos i la de Natalia Palacio, les han acompanyades en aquests moments, plenes d'emoció i de tristesa per aquest comiat. Així, les dues reines han pronunciat la tradicional ‘Magdalena Vítol’ que acomiada una gran setmana de celebració que deixa amb ganes de més a tota Castelló.

  ocultar
  La Magdalena 2019 tanca les seues portes amb la mirada posada en el 2020
  Pujar