elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'UJI participa en la VII edició del Dia de les Universitats Saludables

L'UJI participa en la VII edició del Dia de les Universitats Saludables
  MÉS FOTOS
  L'UJI participa en la VII edició del Dia de les Universitats Saludables - (foto 2)

  La Universitat Jaume I, a través del programa UJI Hàbitat Saludable, se suma un any més a la Xarxa Espanyola d’Universitats Promotores de la Salut (REUPS) per a celebrar el Dia de les Universitats Saludables, que commemora la Declaració de Pamplona del 7 d'octubre de 2009. En aquesta declaració, es va visibilitzar la necessitat que les universitats constituïren agents promotors de salut i sostenibilitat.

  Atesa la importància que la nutrició i els hàbits d'alimentació saludable tenen per al benestar i la qualitat de vida, enguany, l'esforç es destinarà a conscienciar sobre la importància de millorar els hàbits d'alimentació. En concret, s'abordaran aspectes relacionats amb: la selecció de productes de proximitat i sostenibles, la conservació i preparació adequada dels aliments, o un exercici més conscient de les conductes d'ingesta alimentària.

  Per a això, durant el matí, s’ha distribuït fruita de temporada al campus universitari, així com algunes pautes senzilles que permeten millorar els hàbits esmentats. En aquest context, i en el marc de treball conjunt de la REUPS, el dia 7 d'octubre a les 18.30 hores, també es durà a terme la videoconferència «Alimentació i sostenibilitat: per què la dietètica pot ser clau combatent el canvi climàtic?» a càrrec d'Aitor Sánchez. Aquesta conferència estarà oberta al públic en general, per la qual cosa qualsevol persona que hi estiga interessada pot inscriure's.

  A partir d'aquestes accions, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, l'UJI continua sumant esforços per a potenciar la Universitat com un entorn promotor de salut que millore el benestar de la comunitat universitària i la societat en el seu conjunt.

  Pujar