25 de novembre de 2020 25/11/20

L'Oest americà, protagonista en la presentació de la Gaiata 11

L'Oest americà, protagonista en la presentació de la Gaiata 11  - (foto 1)
  • La Comissió de Forn del Pla ha exaltat este cap de setmana als seus representants per al 2018 i a les seues Madrines, Idoia Serrano i Lledó Manjavacas

Galeria de fotos
Castellón - Magdalena 2018 - Gaiata 11 - Presentación
Castellón - Magdalena 2018 - Gaiata 11 - Presentación
MÉS FOTOS
L'Oest americà, protagonista en la presentació de la Gaiata 11  - (foto 2)
L'Oest americà, protagonista en la presentació de la Gaiata 11  - (foto 3)
L'Oest americà, protagonista en la presentació de la Gaiata 11  - (foto 4)

El Palau de la Festa s'ha convertit este dissabte en l'Oest Americà del segle XIX per a exaltar a les noves princeses de Forn del Pla, Idioia Serrano i Lledó Manjavacas. Nit de gala i emoció però també de Xèrifs, Madammes, capitans i vaquers.

Este dissabte s'ha celebrat la solemne presentació de la gaiata Forn del Pla per a les pròximes festes de la Magdalena. Per a este 2018 Idoia Serrano serà la Madrina i Lledó Manjavacas la Madrina Infantil. El president serà Luis Sánchez i el President Infantil Ivan Godes. En l'acte també s'ha presentat a les dames, les dames infantils i les seues acompanyants així com les madrines, madrines d'honor i la resta de membres de la directiva.

I per a l'ocasió tan especial s'ha preparat una presentació ambientada en un carrer de l'Oest Americà del segle XIX, on es viu una situació de descontrol per un Xèrif emigrat des de Mèxic, una miqueta desastre en la seua forma de treballar i molt despistat en el seu comportament. La

població del comtat està descontenta per la seua mala gestió, però reben la visita del Capità Grant, de l'Exèrcit de la Unió Nord-americana, per a posar ordre conforme a la llei. Un aposte cavaller que captivarà a la Madamme del Saloon mes famós de l'Oest i a les seues encantadores xiques.

El Capità Grant realitzarà les seues degudes recerques per a restablir l'ordre en la població i intentar canalitzar l'actitud del Xèrif. Una autèntica història de xèrifs i vaquers que ha encantat a tots els assistents per a donar, d'una forma tan original, començament a les festes més especials de Castelló.

Pujar