elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'IVC programa huit concerts per al cicle de primavera de l'Auditori

L'IVC programa huit concerts per al cicle de primavera de l'Auditori

  L'Institut Valencià de Cultura ha programat huit concerts inclosos en l'Abonament de Primavera per al segon trimestre de l'any a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló, amb la col·laboració de la Societat Filharmònica.

  El coordinador territorial de l'Institut Valencià de Cultura a Castelló, Alfonso Ribes, ha comentat que "és un cicle consolidat que combina orquestres simfòniques amb pianistes o quartets internacionals per a satisfer tant als melòmans com el públic general". A més, ha destacat que un trimestre més s'ha programat l'activitat Espai Musical de 3 a 7 anys, "una oportunitat per a deixar els més menuts fent activitats relacionades amb la música mentre els pares o familiars gaudeixen dels concerts d'abonament".

  El primer dels concerts serà el 6 d'abril a càrrec de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, dirigida per Rubén Gimeno. El 9 d'abril serà el torn dels Solistes de l'Orquestra de Cadaqués amb el pianista Denis Kozhukhin que interpretaran un programa popular amb obres de Schubert i Beethoven.

  L'Orquestra Simfònica de Castelló, sota la batuta de Henrie Adams, actuarà el 4 de maig. Així mateix, es comptarà amb l'actuació, l'11 de maig, de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, dirigida per Nicola Luisotti.

  El 18 de maig actuarà en l'Auditori un dels quartets de corda més internacionals, Jerusalem Quartet, que interpretarà peces de Mozart i Beethoven. L'Orquestra Simfònica Estatal de Lituània visitarà l'Auditori el 24 de maig i tancarà el cicle el pianista Ivo Pogorelich el 6 de juny.

  Abonaments i descomptes

  Els abonats al cicle d'hivern ja poden renovar els seus abonaments a la taquilla de l'Auditori. Els dies 3 i 4 d'abril s'hi podran adquirir nous abonaments i a partir del dia 5 d'abril s'obrirà la venda d'entrades soltes per a tots els concerts. Els preus de l'abonament, que inclouen els 8 concerts, van des dels 95 euros fins els 130 euros.

  Un trimestre més es posa en marxa l'Abonament Jove per a menors de 30 anys i permet assistir als huit concerts per un preu de 30 euros.

   

  Pujar