4 de desembre de 2020 4/12/20

L'IVC programa un concert de la Banda Municipal de Castelló a l'Auditori

  L'Institut Valencià de Cultura (IVC) ha programat, per al diumenge, 19 de novembre, a les 11.30 hores, a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló, un concert amb entrada gratuïta de la Banda Municipal de Castelló.

  El recital es realitza com a clausura de la Fira d'Art Contemporani Marte, que enguany ha celebrat la quarta edició del 16 al 19 de novembre l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

  Marte és un espai dedicat a la reflexió sobre l'art contemporani, i la temàtica d'enguany gira entorn del concepte 'd'Art, Ciència i Consciència', que se celebra de la mà del Consorci de Museus i de la Universitat Jaume I.

  El coordinador territorial de l'Institut Valencià de Cultura (IVC) a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que "és una oportunitat única per a vindre a l'Auditori a escoltar la banda municipal, que interpretarà obres del segle XX, i, a més, gaudir d'aquesta fira d'art internacional que és un aparador de les tendències més avantguardistes".

  La participació de la Banda Municipal de Castelló en les activitats culturals de la ciutat és imprescindible, i aquesta formació té l'honor de sumar-se a tots els actes que vertebren la cultura de la societat castellonenca. Els seus concerts es realitzen fonamentalment a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló i a els templets del parc Ribalta i al Grau.

  Pujar