elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'INAM de l'UJI organitza un cicle de webinars per a difondre els avanços en les seues línies d'investigació

L'INAM de l'UJI organitza un cicle de webinars per a difondre els avanços en les seues línies d'investigació
  MÉS FOTOS
  L'INAM de l'UJI organitza un cicle de webinars per a difondre els avanços en les seues línies d'investigació - (foto 2)
  L'INAM de l'UJI organitza un cicle de webinars per a difondre els avanços en les seues línies d'investigació - (foto 3)
  L'INAM de l'UJI organitza un cicle de webinars per a difondre els avanços en les seues línies d'investigació - (foto 4)
  L'INAM de l'UJI organitza un cicle de webinars per a difondre els avanços en les seues línies d'investigació - (foto 5)

  L'Institut de Materials Avançats (INAM) de l'UJI ha programat una sèrie de webinars gratuïts l'objectiu principal dels quals és la difusió de les múltiples aplicacions avançades en el sector industrial de la investigació que es duu a terme en l'Institut. És una iniciativa de la Unitat Científica d'Innovació Empresarial (UCIE), projecte finançat per l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), que engloba cinc línies d'investigació de diverses temàtiques.

  Amb aquests webinars, que tindran lloc en els mesos d'octubre i novembre, l'UCIE pretén transmetre coneixements que puguen resultar de gran interès al sector industrial de la Comunitat Valenciana i aconseguir, al seu torn, una sinergia entre els coneixements d'investigació i innovació i el teixit empresarial. La finalitat és facilitar una transferència efectiva amb la col·laboració en projectes de I+D+i amb empreses, intercanvis de personal i altres formes de gestió dels coneixements generats per l'INAM. Les sessions seran impartides per cinc prestigiosos investigadors de l'Institut, experts en cada línia de desenvolupament.

  Aquest cicle de seminaris en format virtual, organitzat amb la col·laboració de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, comptarà amb la participació dels investigadors principals de l'INAM Víctor Sans (dilluns 19 d'octubre), Beatriz Julián (dilluns 26 d'octubre), Sixto Giménez (dilluns 2 de novembre), Jose Antonio Mata (dilluns 9 de novembre) i Francisco Fabregat Santiago (dilluns 16 de novembre).

  Més informació: http://ucie-inam.uji.es/webinars/

  Pujar