25 de novembre de 2020 25/11/20

L'Escola de Participació, exemple en el 'Manual: Gobernanza Participativa Local' de la FVMP

L'Escola de Participació, exemple en el 'Manual: Gobernanza Participativa Local' de la FVMP - (foto 1)

    El vicealcalde i regidor de Participació Ciutadana a l'Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha celebrat que la Xarxa d'Entitats locals per la Transparència i Participació Ciutadana de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) incloga com a exemple de 'participació en pràctica' a l'Escola de Participació de Castelló dintre del 'Manual: Gobernanza Participativa Local'.

    Aquesta publicació ha estat coordinada per entitats locals i personal tècnic de la Xarxa d'Entitats locals per la Transparència i Participació Ciutadana i investigadors de NovaGob.Lab, i el seu objectiu és identificar les claus que formen aquest nou escenari de participació ciutadana local investigant els valors que es posen en pràctica dintre del paradigma del Govern Obert.

    Per això, l'Escola de Participació de Castelló ha estat seleccionada com a exemple de qualitat i impacte dintre del procés participatiu i l'associacionisme a Castelló. "L'objectiu d'aquesta iniciativa és ajudar als membres de les associacions castellonenques per facilitar-los la relació amb l'administració amb cursos de formació gratuïta", ha explicat l'edil.

    "Ens congratula que l'Escola de Participació siga un exemple de Participació en l'àmbit del País Valencià i això és gràcies al treball d'Ali Brancal i de tot l'equip de l'àrea durant aquests darrers anys" ha conclòs el vicealcalde, Ignasi Garcia.

    Pujar