elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'art de la burrianense Lídia Oliver conquista el fons artístic de Castelló

Lídia Oliver
Lídia Oliver
  • L'obra d'aquesta artista de Borriana entra a formar part de la col·lecció del fons artístic municipal

L'artista burrianense Lídia Oliver, torna a destacar per mèrits propis amb la seua elaborada i minuciosa tècnica de grafit sobre paper. La seua obra “Cavaller núm 2: The end” pertanyent a la sèrie “Armadures, cavallers i ferides”, ja ha entrat a formar part de la col·lecció d'art contemporani del fons artístic de l'Ajuntament de Castelló.

Tal com expressa la pròpia artista sobre la sèrie a la qual pertany la seua obra adquirida: “Cada dia l'individu es posa l'armadura quotidiana com la prolongació de la seua pell. Cada any que passa, aquesta armadura es fa més rígida i infranquejable perquè arrossega el desencantament de les decepcions. Quan un individu es deixa seduir per un altre, els llavis s'acosten, però el contacte és fred i la distància emocional és infinita.”

Art de Lídia Oliver
Art de Lídia Oliver

La regidora de Cultura de Castelló, Verònica Ruiz, ha presidit aquesta comissió d'experts conformada per Patricia Mir, Llicenciada en Humanitats, màster en Gestió Cultural i conservadora del MACVAC, Juan Francisco Fandos, Llicenciat i màster en Humanitats i coordinador d'activitats de l'Espai d'Art Contemporani de Castelló, Irene Gras, doctora en Història de l'Art, màster en Teoria i Estètica de l'Art Contemporani i màster en Història de l'Art i Cultura Visual, Alfredo Llopico, Llicenciat en Geografia i Història amb especialitat en Història de l'Art i màster en Gestió de Recursos Culturals, i Ana Meseguer, Llicenciada en Belles arts, màster en conservació i Gestió del Patrimoni i directora del Museu de la Ciutat de Castelló.

Pròximament es realitzarà un catàleg i una exposició en 2022 amb data encara per determinar.

Pujar