elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs lamenta l'enfonsament de la teulada del Pablo Herrera per “falta de diligència” en la reforma del Pavelló del Grau

Cs lamenta l'enfonsament de la teulada del Pablo Herrera per “falta de diligència” en la reforma del Pavelló del Grau
  • El regidor, Alejandro Marín-Buck: “afortunadament no cal lamentar danys personals però aquest incident és un avís d'urgència”

El regidor de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha lamentat "l'enfonsament de part de la coberta interior del Pablo Herrera i encara que, afortunadament no cal lamentar danys personals -ha explicat- que, aquest incident és un avís d'urgència davant la falta de diligència de l'I Pacte del Grau per escometre les obres de reforma que tant urgeixen al pavelló del Grau”.

En aquest sentit, Marín-Buck ha recordat que “durant la campanya, des de Cs ja vam dir que estaríem vigilants al fet que el nou Govern: l'II Pacte del Grau, el Acord de Fadrell, el de la Farola… o com s'anomene, complira en temps i forma amb la rehabilitació d'aquest pavelló i torne a ser un espai per a la bona pràctica de l'esport sense cap risc”.    

Així mateix, el regidor de Cs ha manifestat que “ara les obres previstes per a aquest estiu estan assegurades i probablement, hauran d'avançar-se per l'ocorregut”. Marín-Buck ha instat al nou govern de Castelló i al nou responsable d'esports, siga qui siga, a “ser responsables, a complir amb les promeses, perque primer és l'urgent i després l'important. En aquest cas la reforma del Pablo Herrera, primer i després, la creació de l'Emilio Fabregat”.

 

Pujar