25 de setembre de 2020 25/9/20

Cs lamenta que Castelló en Moviment “defense a Maduro i vote en contra de la democracia”

Cs lamenta que Castelló en Moviment “defense a Maduro i vote en contra de la democracia” - (foto 1)

    El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha lamentat que “Castelló en Moviment haja defensat a Maduro i haja votat en contra de la declaració institucional presentada per Ciutadans perquè l'Ajuntament de Castelló condemnara “l’autocolp” i defensara la democràcia a Venezuela”. Així mateix, el portaveu ha celebrat que “sí haja eixit endavant la declaració institucional de Ciutadans per a reclamar a la Inspecció de Treball i Seguretat Social que combata amb major fermesa la desigualtat salarial que pateixen les dones en la nostra ciutat, la nostra província i el nostre país”.

    “Si Castelló en Moviment està amb Maduro, en Ciutadans condemnem públicament ‘l’autocolp’ i exigim públicament a Venezuela que acabe amb la crisi humanitària, allibere als presos polítics i convoque eleccions”, ha manifestat Vidal. “Lamentem que pel vot en contra de Castelló en Moviment l'Ajuntament de Castelló no puga mostrar oficialment el suport al poble veneçolà, als seus legítims representants democràtics i als centenars de presos i perseguits polítics del règim de Maduro però des de Ciutadans seguim acompanyant la seua lluita pacífica”, ha reiterat el portaveu, qui ha afegit que “cada grup ha deixat patent quin referents i principis té”.

    D'altra banda, Vidal ha recriminat a l'alcaldessa “la seua falta de tarannà democràtic en negar-se a comparèixer i donar explicacions sobre el cessament de Lafuente”. “És una vergonya que una alcaldessa no done la cara i cerque qualsevol escletxa del reglament per a amagar-se i no donar explicacions no ja a la resta de grups municipals sinó a la ciutadania”, ha afirmat el portaveu. “Castelló no mereix una alcaldessa amb una actitud tan covard ni una alcaldessa que no compleix i a més emmudeix i fuig del debat polític”, ha assegurat Vidal. “L'alcaldessa ha de cessar a Lafuente perquè els acords del ple estan per a complir-los, i pot ser que en aquest cas no siga vinculant legalment, però sí moralment perquè la sobirania popular resideix en el plenari i ella no ha escoltat al poble de Castelló”, ha afegit el portaveu.

    Finalment, Vidal ha afirmat que “Cs defensa més i millors inversions per a la província en 2017” però ha reiterat “la magnífica labor que ha realitzat el grup parlamentari de Ciutadans en el Congrés posat que, sent la quarta força política, amb 32 diputats, ha arrancat 4.000 milions d'euros al Govern de Rajoy, a més d'una inversió vital per als interessos dels castellonencs com és el Corredor Mediterrani”.

    Pujar