4 de desembre de 2020 4/12/20

Cs lamenta que el bipartit "vote en contra d'eliminar els barracons"

Cs lamenta que el bipartit "vote en contra d'eliminar els barracons" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs lamenta que el bipartit "vote en contra d'eliminar els barracons" - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha lamentat que "el bipartit haja votat en contra d'acabar amb els barracons a la Comunitat Valenciana i solucionar les deficiències que presenten els col·legis públics, com demanava Ciutadans a través d'una declaració institucional, que han vetat PSOE i Compromís". "Els mateixos que van prometre acabar amb els barracons en aquesta legislatura, no solament no ho compleixen i segueixen licitant-los, enganyant a tots els ciutadans, sinó que tenen la gosadia de no voler comprometre's institucionalment a acabar amb ells", ha indicat Vidal. En aquest sentit, el regidor ha afegit que "l'equip de Govern demostra que per a ells, una cosa és prometre en campanya i una altra ben diferent comprometre's oficialment i complir".

  "Aquesta és una demostració més que l'equip de Govern no s'atreveix ni a alçar la veu davant el Consell i, siga perquè els tenen acoquinats o perquè són poregosos de per si mateix, la veritat és que els poden més les files dels seus partits que els interessos dels castellonencs", ha destacat el portaveu. El regidor ha recordat que "la declaració institucional de Cs reclamava també garantir l'accessibilitat i unes condicions termohigrométriques òptimes, executar la totalitat del pressupost per a l'exercici 2017 de les inversions previstes per a noves construccions i adequacions o ampliacions en centres educatius o dotar als centres públics de noves tecnologies"

  D'altra banda, tal com ha traslladat Vidal, "Ciutadans ha defensat la gestió compartida per autonomia i Estat del servei de rodalies perquè a més, la cessió de competències és una qüestió que ha de dirimir-se en els òrgans competents, Congrés dels Diputats, i que requereix un debat profund". Així mateix, el portaveu ha explicat que "des de Ciutadans considerem una imprudència temerària la proposta del Partit Popular de permetre activitats esportives en els entorns forestals amb una preemerència nivell 3, que puguen suposar un perill innecessari per als esportistes i la població en general".

  Igualment, l'edil ha qualificat com a "cínic" que "el bipartit de Castelló diga ara que vol millorar el sistema de 112 en la nostra Comunitat quan ni tan sols ho ha instal·lat encara a Castelló com va exigir Ciutadans en una moció que es va aprovar al maig de 2016, però que encara no s'ha complit". "Cs ha votat a favor perquè sempre va a apostar per millorar nostra sistema d'emergències, però demanem a l'equip de Govern que complisca els acords plenaris", ha conclòs Vidal.

  Pujar