elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'altra crònica de la visita del Rei a Castelló

L'altra crònica de la visita del Rei a Castelló
  • La Confederació General del Treball condemna l'actuació policial en la visita del Monarca a l'UJI

La visita del Rei Felip VI a Castelló per a clausurar, en l'UJI, l'assemblea anual de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana ha deixat diverses cròniques.

D'una banda la institucional, amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la Ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.

La segona, la dels joves que, amb banderes d'Espanya, han saludat al Rei a la seua arribada al Paranimf de la Universitat Jaume I.

I, la tercera, els joves que s'han manifestat contra el Rei i que ha portat a la Policia Nacional a exercir el seu treball al servei de la seguretat i l'ordre.

En aquest sentit, la Confederació General del Treball (CGT) condemna l'actuació policial en la visita de Felip VI a la Universitat Jaume I amb motiu d'una reunió amb la patronal empresarial. Segons la CGT “la policia ha carregat contra els joves que es manifestaven en contra del rei per a impedir que es vera el rebuig a la monarquia”.
Per a la CGT “l'actitud de la policia ha sigut totalment partidista, deixant passar a la claca del rei, aquells que portaven banderes espanyoles, i impedint l'acostament a la joventut que volia manifestar pacíficament la seua protesta”.

Pujar