24 de novembre de 2020 24/11/20

L'Ajuntament programa un cicle de concerts per a posar en valor el talent musical de Castelló

  La Regidoria de Joventut ha posat en marxa el cicle de concerts denominat el ‘El So del Talent’, amb l'objectiu de potenciar i posar en valor el talent musical dels grups locals. L’alcaldessa, Amparo Marco, ha destacat que la iniciativa potencia l'alternativa d'oci de cap de setmana, reforçant el ja famós ‘tardeo’ dels dissabtes que tan bé està funcionant a Castelló i animant la vida social, cultural i econòmica de la ciutat en una oferta lúdica a la qual s'apunten cada vegada més persones d'altres municipis, tant de la província com de València”.

  Comença d'aquesta manera una sèrie d'actuacions musicals que es prolongaran durant tota la primavera i el primer concert de la qual tindrà lloc aquest dissabte, a partir de les 19.30 hores en la cèntrica plaça de les Aules, amb els músics que integren la banda Els Criptozoos sobre l'escenari. Al costat d'ells conformen el cartell altres grups del panorama musical local tals com Dusting, Simago Lemons, The Sigmunds, Kasparov i Bàrbara Bacora.

  Tots els concerts se celebraran els dissabtes en la citada plaça a partir de les 19.30 hores els dies 9 i 16 de març, 6 i 13 d'abril, i 4 i 11 de maig.

  Los Criptozoos

  Banda de punk-rock de Castelló. Guanyadors en 2011 del concurs 'Sequiol Rock', en 2012 de 'Millor Tema en Valencià', del concurs 'Castellón en Vivo', i en 2013 'Millo cd de rock underground', del programa britànic 'The Sunday Rock Show' de la emisora de radio BCFm de Bristol (England).

  Dusting

  Banda de Castelló que realitza un repertori de versions dels classics dels rock internacional com ZZtop, Deep Purple, L.Zeppelin, Queen, Rolling Stones, Free, Staus Quo, Kiss, Creedence

  Simago Lemons

  Simago Lemons naix en 2006 per a un directe an el Casino de Castelló.
  El nom ix de juntar dos establiments mítics de Castelló: Simago i Lemon. La resta ja es història.

  The Sigmunds

  Grup liderat per Raul Castello, qui troba un grup de músics, per crear la banda, amb la il·lusió per aconseguir gaudir de la música. Amb tres discos editats ‘La ciudad de los Tornillos’, ‘O.I’ i ‘Por ser lo que soy’.

  Kasparov

  El grup de Castelló que més concerts celebra al llarg de l’any. Amb un directe molt potent fan versions dels temes festeros dels ‘60 i ’70.

  Bárbara Breva

  Cantant de jazz. Una de les veus més importants de la província, qui a més de tindre la seua pròpia banda, amb els millor músics del panorama jazzístic, actua amb totes les grans bandes de jazz de les nostres comarques

  Pujar