27 de novembre de 2020 27/11/20

L'Ajuntament de Castelló ultima les obres per al primer partit de la temporada en Castalia

L'Ajuntament de Castelló ultima les obres per al primer partit de la temporada en Castalia - (foto 1)
  • La major actuació duta a terme en l'estadi municipal ha comptat amb un pressupost de quasi 500.000 euros

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Castelló ultima les obres per al primer partit de la temporada en Castalia - (foto 2)

L'estadi Castalia estarà preparat per a albergar el primer partit de lliga que el CD Castelló disputarà a casa. Les obres de renovació de la graderia i rehabilitació d'elements estructurals estan a punt de culminar, segons ha anunciat el regidor d'Obres i Projectes Urbans, Rafa Simó, en la visita que ha realitzat hui a les instal·lacions municipals al costat de l'edil d'Esports, Omar Braina, el president del club, Vicente Montesinos, el director general de l'entitat, Jordi Bruixola, i tècnics de l'Ajuntament i de l'empresa adjudicatària, Gimecons .

“Aquesta actuació respon a la demanda dels usuaris de l'estadi municipal i suposa una millora substancial de la seguretat en les instal·lacions”, ha assenyalat Simó, qui recorda que “d'aquesta manera, l'Ajuntament compleix el seu compromís executant les obres de major importància que s'han realitzat en Castalia fins al moment”. En aquest sentit, ha agraït el treball dels tècnics i operaris que permetrà acabar els treballs a la fi d'agost, un mes i mig abans del termini d'execució previst.

Els treballs adjudicats realitzats han comptat amb un pressupost de 499.401 euros corresponents a inversions financerament sostenibles. S'han centrat en les graderies altes dels gols Nord i Sud i s'han basat en aspectes que requerien dos tipus d'intervenció: la substitució de les graderies que presentaven un avançat estat de deterioració i la reparació d'elements estructurals, com els pòrtics sobre els quals es donen suport a les graderies, els corredors inferior i superior de distribució i els vomitoris.

Aquestes actuacions han comportat la substitució dels seients, que s'està ultimant aquests dies, i la renovació dels esglaons de formigó, així com el pintat dels espais de circulació i numeració de seients. A més, s'ha aprofitat la intervenció per a realitzar algunes actuacions en les instal·lacions, com la substitució de l'enllumenat d'emergència o intervencions puntuals en la il·luminació i el cablejat elèctric i el sanejament.

Amb aquestes actuacions impulsades i anunciades en el seu moment per l'alcaldessa Amparo Marco per a millorar les instal·lacions municipals, l'afició del CD Castelló podrà gaudir d'un estadi més segur i còmode a partir de la temporada 2019-2020. Cal recordar que fa un any els empleats municipals ja van realitzar en una primera fase diferents treballs de millora, com la col·locació de tanques perimetrals exteriors, portes d'accés, seients, suports de publicitat, pintura i actuacions d'adequació en general. L'objectiu del Govern municipal és que en 2022, l'any del centenari, l'estadi de futbol compte amb les millors condicions possibles.

Pujar