5 de desembre de 2020 5/12/20

L'Ajuntament ampliarà la col·laboració amb Aspropace en favor de persones amb paràlisi cerebral

L'Ajuntament ampliarà la col·laboració amb Aspropace en favor de persones amb paràlisi cerebral - (foto 1)
  • L'alcaldessa, Amparo Marco, ressalta el gran treball que realitzen des de l'entitat per millorar la qualitat de vida dels afectats

MÉS FOTOS
L'Ajuntament ampliarà la col·laboració amb Aspropace en favor de persones amb paràlisi cerebral - (foto 2)

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor de Benestar Social, José Luis López, han visitat la seu d'Aspropace, fundació que tracta a persones afectades de paràlisi cerebral i als seus familiars per a aconseguir una millor qualitat de vida. En la visita, Marco ha destacat que "l'Ajuntament de Castelló ampliarà la línia de col·laboració que actualment manté amb la citada entitat".

Així mateix, l'alcaldessa ha ressaltat "l'excel·lent treball que realitzen des de Aspropace en favor d'aquestes persones, labor que compta amb tot el suport de l'Ajuntament" i ha manifestat el compromís de l'equip de Govern local amb "la renovació i actualització dels convenis que manté subscrits amb la citada entitat per a recolzar el funcionament de la mateixa, les seues activitats i programes".

Per la seua banda, López ha subratllat la voluntat de l'Ajuntament de Castelló de protegir a les persones amb discapacitat i als qui estan en risc d'exclusió social. Ha indicat que l'objectiu del Govern municipal "és que les persones amb discapacitat o les que ho estan passant malament se senten com a ciutadans de ple dret".

Pujar