elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament aborda amb les Tasques els primers resultats de l'informe de mesuraments

L'Ajuntament aborda amb les Tasques els primers resultats de l'informe de mesuraments
  • Trasllada que un primer avanç mostra un descens de la contaminació però es continua incomplint la legislació del soroll vigent

Els regidors d'Activitats i Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló, Jorge Ribes i Fernando Navarro, s'han reunit aquest dijous amb representants de les Tasques per a informar-los d'un avanç dels resultats del contracte de mesurament de la zona realitzat en virtut de la declaració de Zona Acústicament Saturada.

Els primers resultats, segons han explicat, posen de manifest un descens de la contaminació acústica però els valors continuen incomplint els límits que marca la legislació actual de contaminació acústica en horari nocturn. Els regidors han traslladat que l'informe definitiu de mesuraments estarà resolt a final d'any.

"Ens hem reunit amb els representants de les tasques per a abordar els últims mesuraments acústics, que apunten a una disminució de la contaminació, encara que no tenim encara els resultats definitius", ha apuntat el regidor d'Activitats, Jorge Ribes. “Estem treballant per a trobar fórmules que ens permeten arribar a aqueix punt d'equilibri entre mantindre l'activitat d'una zona històrica com les tasques i respectar els drets dels veïns”, ha apuntat Ribes.

“El nostre objectiu és impulsar una gestió política en les Tasques per a evitar la judicialització ocorreguda en les últimes dècades i garantir la convivència entre els veïns i els usuaris de les Tasques”, ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

L'avaluació del soroll en les Tasques encara ara la seua última fase. Els mesuraments van registrar una aturada durant l'estat d'alarma per la pandèmia de la Covid 19.

Pujar