elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'aeroport de Castelló activa les noves rutes a Londres-Luton i Viena

L'aeroport de Castelló activa les noves rutes a Londres-Luton i Viena
  • El nou enllaç amb la capital britànica arrancarà el pròxim 9 de desembre i la ruta de Viena començarà a operar en l'estiu de 2020

L'aeroport de Castelló ha activat les dues noves rutes que connectaran amb Londres-Luton i Viena, per a les quals ja s'ha fixat el calendari i horaris d'operacions. L'aerolínia Wizz Air ha tret a la venda aquest dijous els bitllets dels vols.

La nova ruta de Londres-Luton arrancarà el pròxim 9 de desembre i tindrà dues freqüències setmanals, en dilluns i divendres. Per part seua, la connexió amb Viena operarà des de principis de l'estiu de 2020 i disposarà de dues freqüències setmanals, en dimecres i diumenge.

El director general d'Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha manifestat la seua satisfacció amb l'activació d'aquestes rutes, "ja que, d'una banda, es reforçarà la connexió amb un mercat estratègic com el britànic i, per una altra, hi haurà un enllaç directe amb la capital d'Àustria".

El responsable de Aerocas ha recordat que totes dues rutes s'han aconseguit a través de la segona campanya del pla de posicionament de l'aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals, que també ha oferit una tercera connexió amb Marsella.

Aquesta última, operada per l'aerolínia Volotea, arrancarà el 14 d'abril de 2020 i tindrà una freqüència setmanal. Les tres rutes estaran vigents durant un període de tres anys.

Pujar