18 de setembre de 2020 18/9/20

Justo Vellón renúncia a la seua acta de regidor en el PP de Castelló

Justo Vellón renúncia a la seua acta de regidor en el PP de Castelló - (foto 1)

  Justo Vellón, candidat del Partit Popular de la ciutat de Castelló que ocupava el número tres de la llista i que va resultar electe en els comicis del passat diumenge, 26 de maig, ha traslladat a la presidenta Begoña Carrasco la seua decisió “personal” de no prendre possessió de la seua acta de regidor.

  Vellón ho ha comunicat formalment a Begoña Carrasco i al conjunt dels membres de la candidatura en el transcurs d'una reunió de treball, amb la finalitat de començar a dissenyar l'equip que integrarà el Grup Municipal Popular de la ciutat de Castelló en la nova legislatura. “És una decisió meditada i difícil, que adopte després de diversos dies de reflexió”, ha indicat Vellón. “Ha sigut un honor formar part de la candidatura i l'equip humà de Begoña Carrasco”, ha afegit.

  Justo Vellón es va incorporar com a independent a la candidatura a l'alcaldia de Begoña Carrasco amb la intenció de liderar la posada en marxa d'una macroàrea d'Ocupació i Promoció Econòmica per a convertir a la ciutat en un pol d'inversió empresarial, fomentar l'emprenedoria i generar ocupació i oportunitats entre els castellonencs. Per a això, tenia previst la creació d'una finestreta única a l'Ajuntament per a facilitar i simplificar els tràmits administratius, autoritzar l'obertura de negocis en un termini màxim de cinc dies i, sobretot, impulsar el Pla Estratègic Castelló 2030, que traçara els reptes que com a ciutat ha d'afrontar la capital de la Plana per a garantir el seu creixement, per damunt d'ideologies i vaivens polítics.

  Per part seua, Begoña Carrasco ha agraït “el pas valent i compromés” que va adoptar en el seu moment Justo Vellón, acceptant “l'oferiment de formar part de la nostra llista municipal, perquè va creure en el projecte i perquè entenia que podia aportar la seua extensa labor professional al servei de la ciutat, en la generació d'ocupació i riquesa per als veïns. El resultat no ha sigut el desitjat i, per tant, entenem i respectem la seua decisió, ja que podrà continuar treballant per la ciutat des del seu actual lloc de treball”.

  D'aquesta manera, Begoña Carrasco anuncia que “entrarà a formar part del Grup Municipal Popular Vicente Guillamón, qui ocupava el lloc número 8 en la candidatura. Guillamón continuarà sent així un actiu clau del nostre partit, pels seus amplis coneixements del Grau i del Port de Castelló, dos àmbits que domina a nivell personal i professional”. “Estem treballant per a crear el millor Grup Municipal. Els ciutadans ens han demanat que siguem el principal grup de l'oposició i que fiscalitzem la labor del futur equip de govern municipal. I a això ens estem dedicant. Crearem un equip de persones compromeses i qualificades, que ens permeta defensar els interessos dels castellonencs i ser l'altaveu de les seues demandes i necessitats, sempre des del respecte institucional i democràtic, pel bé de Castelló, que continuarà sent per a nosaltres el primer”, ha conclòs.

  Pujar