elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Juli, Manzanares i Roca Rey, màximes figures de la fira de Sant Joan i Sant Pere de Castelló

El Juli, Manzanares i Roca Rey, màximes figures de la fira de Sant Joan i Sant Pere de Castelló
  • La capital de la Plana acollirà els esdeveniments taurins del 23 al 26 de juny

MÉS FOTOS
El Juli, Manzanares i Roca Rey, màximes figures de la fira de Sant Joan i Sant Pere de Castelló - (foto 2)
El Juli, Manzanares i Roca Rey, màximes figures de la fira de Sant Joan i Sant Pere de Castelló - (foto 3)

L'empresa Funtausa, al capdavant de la plaça de bous de Castelló, i el gerent Alberto Ramírez, han fet oficials els cartells de la fira de Sant Joan i Sant Pere, que tindrà lloc del 23 al 26 de juny i que està conformada per dues corregudes de bous, un festeig de rejones i una classe pràctica.

L'empresa ha apostat per un cartell fort i variat. I és que estaran les màximes figures reunides el dia 25, amb Juli, Manzanares i Roca Rey. A més, hi ha una picada d'ullet torista amb la correguda de Miura. I es completa aquest serial amb el festeig de rejones després de la suspensió del mateix en Magdalena per la pluja, i que compta amb la gesta de Diego Ventura, màxima figura del toreig a cavall, que estoqueará un tancament d'Adolfo Martín. Hi haurà també una classe pràctica patrocinada per la Diputació.

Els bous tornen així a Castelló tres mesos després de la seua fira de la Magdalena amb l'objectiu de consolidar aquesta data. Segons Alberto Ramírez, la idea sorgeix “de la gran resposta de públic de l'any passat en aqueixes mateixes dates. Per això, val la pena fer un esforç i consolidar aquesta data perquè no es tanquen en Magdalena les portes de la plaça. Els tres cartells són de màxima categoria, calia apostar i ho hem fet, esperem que hi haja una resposta del públic i tots els anys per aquestes dates hi haja bous a Castelló”, ha declarat.

Aquests són els cartells:

Dijous 23 de juny. Classe pràctica. Vedells de Lagunajanda. Daniel Artazos (València), Pablo Vedri (Castelló), Borja Navarro (València), Bruno Martínez (Castelló), Abel Rodríguez (Castelló), Ian Bermejo (Castelló). (Entrada gratuïta)
Divendres 24. Bous d'Adolfo Martín per a Rui Fernandez, Sergio Galán i Diego Ventura.
Dissabte 25. Bous de Daniel Ruiz per al Juli, Manzanares i Roca Rey.
Diumenge 26. Bous de Miura per a Rafaelillo, Paco Ramos i Román.
Els festejos començaran a les 19.30 hores.

La venda d'entrades soltes en taquilles de la plaça de bous serà a partir del dilluns 6 de juny, però actualment ja es poden adquirir a través de la web oficial: www.plazadetorosdecastellon.es.

L'horari és de 10.00 a 14.00 hores i 17.00 a 20.00 hores. Els dissabtes de 10.00 a 14.00 hores. Diumenges, tancat.

Més informació en el mail: taquillas@plazadetorosdecastellon.es i en la nostra web www.plazadetorosdecastellon.es, així com en les xarxes socials d'Instagram, Facebook i Twitter.

Pujar