4 de juliol de 2020 4/7/20

Judici a un home per maltractar i violar a la seua exparella en el centre de Castelló

Judici a un home per maltractar i violar a la seua exparella en el centre de Castelló - (foto 1)
  • L'agressor es va arribar a barallar fins i tot amb un veí que va tractar d'impedir l'agressió a la dona

L'Audiència Provincial de Castelló jutja aquest dilluns a un home acusat de maltractar i agredir sexualment al seu excompanya sentimental, amb la qual havia estat convivint en una casa abandonada als afores del nucli urbà de Castelló.

La Fiscalia relata en les seues conclusions provisionals que la víctima va decidir posar fi a la relació a la fi d'abril o principis de maig de 2018 i es va traslladar a una altra casa abandonada, situada a uns 200 metres de la qual usava la parella i ocupada per un altre home, abans de marxar-se a l'alberg municipal.

El 2 de maig, segons aquestes mateixes fonts, l'acusat va ser a l'alberg i va convéncer a la seua exparella perquè s'anara amb ell i una altra dona. L'acusat i la víctima van acabar tornant l'endemà a la casa on havien estat vivint, on ell, presumptament, la va agredir sexualment i la va bufetejar.

La víctima va eixir corrent d'aqueix immoble i es va refugiar en l'altra casa abandonada, però l'home la va perseguir, va tornar suposadament a colpejar-la i la va amenaçar amb un ganivet, al mateix temps que s'enfrontava en una baralla amb l'altre inquilí, que va tractar d'impedir l'agressió a la dona.

La Fiscalia sol·licita provisionalment per a l'acusat penes que sumen 14 anys de presó per un delicte d'agressió sexual, un delicte de maltractaments i un altre d'amenaces.

Pujar