elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les jornades de foment de la recerca de la FCHS de l'UJI comptaran amb més de mig centenar de comunicacions

Les jornades de foment de la recerca de la FCHS de l'UJI comptaran amb més de mig centenar de comunicacions
  • Es realitzaran a través de l'Aula Virtual el divendres 14 de maig de 2021

La Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I ha organitzat el divendres 14 de maig de 2021 les XXVI Jornades de Foment de la Recerca que tindran lloc en modalitat en línia a través de l'Aula Virtual. L'objectiu de les jornades és fomentar l'activitat investigadora de l'estudiantat i facilitar la seua possible integració en grups de recerca. Els resums es publicaran en el Fòrum de Recerca núm. 26 i una selecció d'articles serà publicada en la col·lecció UJI-FCHS Emergents.

El programa compta amb 57 comunicacions, dues ponències i un taller que serà impartit per la Biblioteca de l'UJI sobre «La identitat digital per a la recerca en ciències humanes i socials». Mònica Gelambi, d’Atenea Consulting, impartirà la ponència inaugural amb el títol «La perspectiva de gènere en la recerca en ciències humanes i socials» i posteriorment Iria da Cunha, de la UNED, oferirà una conferència taller sobre «La direcció a distància dels treballs acadèmics en ciències humanes i socials; eines, recursos i materials per a professorat i estudiantat».

Totes les presentacions estaran a la disposició del públic a l'Aula Virtual, on podran accedir totes les persones inscrites a partir del 14 de maig a les 9 hores i, des de les 15 hores, s'obrirà un torn de preguntes i respostes amb xats distribuïts per sessions temàtiques perquè puga haver-hi un debat entre ponents i assistents. La participació estarà oberta a qualsevol de les temàtiques per a afavorir el diàleg interdisciplinari.

Pujar