29 de setembre de 2020 29/9/20

Un informe sobre les xarxes socials de l'Ajuntament revela que el 60% dels seus seguidors són persones físiques

Un informe sobre les xarxes socials de l'Ajuntament revela que el 60% dels seus seguidors són persones físiques - (foto 1)

    La Regidoria de Modernització de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Ignasi Garcia, ha tingut accés a un informe diagnòstic que avalua les xarxes socials del consistori i quin impacte tenen les mateixes. Garcia celebra aquest fet "perquè actualment les xarxes tenen un gran impacte en la societat".

    L'informe valora les xifres del mes d'octubre en perspectiva demogràfica i els interessos, edat, idiomes, i les diferents localitzacions i províncies d'on provenen els seguidors. "Les xarxes socials de l'Ajuntament són seguides d'una forma significativa per comptes corporatius amb més d'un 40%. Així, la xifra de persones físiques que segueixen les nostres xarxes socials arriba al 60%", ha manifestat Ignasi Garcia.

    El perfil mitjà de les xarxes socials de l'Ajuntament de Castelló és un home de 31 anys, amb interessos majoritaris en premsa i comunicació i procedent de les comarques de Castelló. Pel que fa als seguidors amb renom, cal destacar a la vicepresidenta de la Generalitat, Mònica Oltra, que acumula un gran nombre de seguidors en les xarxes i per tant "es pot fer ressò de les activitats que es desenvolupen o es creen en l'Ajuntament de Castelló" ha assenyalat el regidor de Modernització.

    Pujar