19 de novembre de 2019 19/11/19

La indústria musical i el turisme uneixen forces a Castelló

La indústria musical i el turisme uneixen forces a Castelló - (foto 1)
  • Francesc Colomer participa en la presentació de les Jornades de Turisme & Indústria Musical

MÉS FOTOS
La indústria musical i el turisme uneixen forces a Castelló - (foto 2)
La indústria musical i el turisme uneixen forces a Castelló - (foto 3)

Aquest divendres dia 8 de novembre i a les deu del matí en el Palau de Congressos de Castelló, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la presentació de les Jornades de Turisme & Indústria Musical, també conegudes com Tiim, en el marc de Trovam, la Fira Valenciana de la Música. Colomer ha estat acompanyat per Luis Óscar García, president de l'Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana, MusicaProCV.

El torn de paraula ha començat amb Luis Óscar García, qui ha explicat que la música fa moure's a la gent del territori de sempre i ha afirmat que el turisme musical és un turisme bo, de cultura i que “farà el bé com a turisme”. Així mateix, ha reiterat que fa quatre anys que estan treballant en això perquè van veure que amb les ofertes culturals també s'estava dinamitzant el turisme.

Finalment, ha arribat el plat fort de la presentació amb la intervenció de Francesc Colomer, qui ha dit que la música canvia a les persones. “La música és un motor de transformació per al món i la societat”, ha continuat. Per a ell, professionalitzar el sector és el principal repte que han tingut, tenen i continuaran tenint tots aquests anys per davant i, per a això, també han de lluitar contra l'intrusisme.

“La música és un atribut de la proposta turística, el veiem i això l'hem de treballar. Hem de construir la marca turística que habita en el mercat”, ha continuat amb la seua exposició. Així doncs, Colomer també ha explicat que s'ha de construir un model de referència i també ser una terra que facilite més les coses.

Ha conclòs la seua intervenció explicant que s'han de treballar molts aspectes i que encara queda molta feina per davant. L'acte ha finalitzat amb el torn de preguntes dels assistents. A continuació, s'ha dut a terme la presentació d'uns pitchings.

ocultar
La indústria musical i el turisme uneixen forces a Castelló
Pujar